A S.H.I.E.L.D. ügynökei 5. évad: Bemutatkozhat a Galaxis Őrzői egyik tagja

2017. október 09. - Marvel Magyarország

Egyre izgatottabban várjuk kedvenc ügynökeink visszatérését.

jack-flagg-fokep.jpg

A S.H.I.E.L.D. ügynökei az ötödik évad felvezetésével rendesen felkavarta az állóvizet: nagyon úgy tűnik, hogy Szellemlovas után ezúttal ismét egy jól ismert Marvel karaktert hoznak majd el nekünk a képernyőkre. A New York Comic Conon a sorozat is saját panelt kapott szombaton, ahol a Marvel televíziós vezetője, Jeph Loeb lerántotta a leplet az új szezon évadnyitójának első 20 percéről, felfedve egy meglepő szálat, ami összekötheti A S.H.I.E.L.D. ügynökeit A galaxis őrzőivel, és ami egyben Jack Flag bemutatása is lehet.

A negyedik évad záró képsoraiban láthattuk, hogy Coulson egy űrhajón ébred. A folytatás első epizódjában May ügynök ugyanannak az űrhajónak egy másik részlegében találja magát, egy fémdarabbal a lábában. Némi küzdelem árán kiszabadítja magát, majd találkozik egy maszkos férfival (Jeff Ward), aki rendkívül hasonló sisakot és dzsekit visel, mint Peter Quill (Űrlord) A galaxis őrzőiben. Bár May megpróbálja elkerülni a találkozást, de végül szemtől szemben találja magát a férfival, akiről kiderül, hogy pontosan őt keresi.

Ugyan a rejtélyes illető személye egyelőre ismeretlen, de könnyen feltételezhetjük, hogy ő nem más, mint Jack Flag, aki a képregényekben az Őrzők egyike volt. Amikor Jeff Ward castingját korábban bejelentették, úgy mutatták be, mint egy több színtéren is felbukkanó karaktert, akinek kulcsszerepe lesz a szezon során. A leírás és a külső jegyek alapján, valamint figyelembe véve, hogy Jack Flag tagja volt a S.H.I.E.L.D.-nek és a Galaxis Őrzőinek egyaránt, nagyon meglepő lenne, ha nem ő rejtőzne a titokzatos figura sisakja alatt.

Kedvenc ügynökeink a héten már a negyedik részével érkező Marvel's Inhumans évadzáróját követően, december elsején térnek vissza az ABC műsorára az ötödik szezonnal, méghozzá monumentális, kétórás premierrel.

(forrás: Screen Rant)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9712944843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása