The Gifted: A showrunner elmesélte a Stan Lee cameo kalandos történetét

2017. október 03. - Marvel Magyarország

A képregénylegenda az új X-Men sorozat pilotjában is tiszteletét tette.

the-gifted-jelenetkep.jpg

A tengerentúli Fox műsorán ma végre elstartolt a legújabb mutánsközpontú Marvel sorozat, a The Gifted, melynek igencsak ígéretes pilot epizódja egy örömteli cameót is tartalmazott magától Stan Lee-től. Az X-Men filmek színe-javáért felelős Bryan Singer rendező néhány hónappal ezelőtt már elhintette egy kulisszák mögötti fotóval a legenda felbukkanását, most pedig Matt Nix showrunner mesélt a The Hollywood Reporternek egy érdekes kis sztorit ennek hátteréről, hogy ami a képernyőn mindössze néhány másodperc, az mekkora szervezést igényel a valóságban.

"Eget és földet is megmozgattunk érte. Az egyik producerünk írt nekem valamelyik reggel, hogy Stan Lee épp a városban van egy képregényes találkozón. Elmentünk hát, hogy felkérjük egy szerepre, ők pedig azt mondták, hogy négy órakor elrepül. 'Ha csináltok vele egy jelenetet két óra alatt, akkor benne lesz a sorozatban.' Nem volt helyszínünk, nem volt semmink, szóval hirtelen jött az ötlet: "Oké, egy bár jó lesz? Gyorsan hívni kell az egyik színészt, és leforgatni a jelenetet húsz perc alatt.' Gyorsan megtettük az előkészületeket, forogtak a kamerák, Stan Lee boldogan megköszönte, majd el is ment a gépéhez."

Az X-Men – Kívülállókkal kezdődően egészen máig Lee közel harminc Marvel Comics karaktereket szerepeltető produkcióban tette egy rövid megjelenés erejéig tiszteletét, ma pedig ugyebár a The Gifted bővítette ezt a terjedelmes sort. A nyitány 4,85 millió embert érdekelt, ami a várthoz képest talán némileg csalódás lehet, de amennyiben tudja tartani ezt a számot hétről hétre, akkor féltenünk nem kell a szériát. 

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr812925035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása