Befejeződött Az új mutánsok forgatása: Ismerd meg a főszereplő karaktereket!

2017. szeptember 17. - Marvel Magyarország

Megismerkedhettek az ifjú szuperhőscsapat tagjaival.

newmut_rossvar-cover.jpg

A Deadpool, a Logan és a Légió című tévésorozat sikerei után a 20th Century Fox teljes mértékben nyitott rá, hogy a spinoff mozikat különböző műfajokban próbálja ki, így a New Mutants személyében az X-Men franchise ismét új vizekre evez. Josh Boone rendező szerint ez egy tinédzser központú horrorfilm lesz, elmondása alapján mintha Stephen King és John Hughes találkoznának. Az általa leírt stílust a nemrég felfedett kezdeti logó is megerősíti, melyen a klasszikus New Mutants felirat vérrel van leöntve. Bár a történet részleteit hét lakat alatt őrzik (és meglepő mód a forgatásról egyetlen fotó sem látott napvilágot), a főbb szereplőket és az ellenlábas kilétét ismerjük: Ezeket gyűjtöttük össze számotokra, hogy egy kicsit hangolódjunk a soron következő X-kalandra. 

Maisie Williamst (Trónok harca),  Anya Taylor-Joyt (Széttörve) és Charlie Heatont (Stranger Things) leszámítva a főbb szereplőknek egyaránt ez lesz az eddigi legnagyobb produkciójuk, ilyen például Henry Zaga és Blu Hunt, akik valószínűleg kevésbé ismert nevek számotokra is. Ők teszik ki a képességeiket újonnan felfedező öt fiatal mutánst, és hogy mentsék saját magukat, meg kell tanulniuk együtt küzdeni egy nagyobb ellenséggel.

Mielőtt röviden bemutatnánk őket, érdemes megemlíteni, hogy a színészgárdát Alice Braga is erősíti Dr. Cecilia Reyes szerepében, aki egy orvos azzal a képességgel, hogy védelmező bio-pajzsot hozzon létre maga és mások körül, és habár nem mutatja, de van még egy-két trükk a tarsolyában. Eredetileg a Marvel-Netflix sorozatokból már igen jól ismert éjjeli nővért játszó Rosario Dawson volt versenyben ezért a karakterért, ám végül máig teljesen tisztázatlan okokból visszalépett. 

nm.jpg

Anya Taylor-Joy fogja alakítani Magikot, polgári nevén Illyana Nikolievna Rasputinát, egy mágikus képességeket birtokló mutánst, akinek az azonnali teleportáció sem okoz nehézséget. Teljes neve rögtön elárulja, hogy a legutóbb Deadpoolban látott Kolosszus húga, és többek között ő is feltűnt William Stryker számítógépén az X-Men 2-ben. Ugyanez igaz Rahne Sincalirra, akit Maisie Williams fog életre kelteni a közelgő produkcióban. Más néven ő Wolsfbane, egy fiatal skót lány annak képességével, hogy egy valódi farkassá változzon (mintha csak Arya Starkra öltötték volna ezt a szerepet).

Az indián Moonstar képes rá, hogy illúziókat hozzon létre az emberek belső félelmeit és vágyait felhasználva. Őt Blu Hunt játssza majd, és nála érdekes megemlíteni, hogy ez a casting bizonyult a legnagyobb kihívásnak az előkészületek során, elvégre a történet legfontosabb karakterénél a producerek kiemelt fontosságot tulajdonítottak az etnikai hitelesség számára. (A film több mint valószínűleg az 1980-as években futott klasszikus "Demon Bear" sztorit dolgozza fel, amelyben Danielle Moonstarnak központi szerepe volt.)

Charlie Heaton lesz Cannonball, azaz Sam Guthrie, aki a vidéki Kentuckyban élő mutáns család legidősebb gyermeke. Óriási sebességgel tud repülni, miközben egy sebezhetetlen erőteret hoz létre a teste körül; nevéhez hűen lényegében egy élő ágyúgolyó. Végül pedig Henry Zaga, aki a brazil Roberto Da Costát, azaz Sunspotot alakítja. A forrófejű mutáns képes elnyelni és irányítani a napenergiát, mely hatalmas erőt és a repülés képességét is biztosítja neki. A karakter egy idősebb verzióját láthattuk az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban.

A stúdió 2018. április 13-ára tűzte ki a bemutató időpontját, ezáltal nagyon hamar kaphatunk egy hivatalos first look fotót a csapatról, de akár egy előzetes sem elképzelhetetlen a következő hetekben.

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr412870520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2017.09.20. 09:24:02

kicsit visszás, hogy pont a sótlan első generációs új mutánsokat csinálják meg.
sehol kábel, sehol deadpool.
:S
süti beállítások módosítása