Magyarországon is bemutatják az Inhumans-sorozatot

2017. augusztus 14. - Marvel Magyarország

Mi sem maradunk le az Embertelenekről.

marvels-inhumans-poster-fokep.jpg

Mint tudjuk, a tervezett egész estés mozifilm helyett végül az ABC-n egy sorozat formájában debütál a Marvel's Inhumans, az Embertelenek királyi családját középpontba helyező történet, ami az IMAX támogatásával készült, és az első epizód egy exkluzív esemény keretében IMAX-mozikban debütál a világ legtöbb országában. A Forum Hungary és a Cinema City Magyarország ma hivatalosan bejelentette, hogy a szóban forgó nyitányra egy nappal a tengerentúli premier előtt jegyet válthatnak a hazai rajongók, már augusztus 31-től. 

Az Inhumans nálunk a kéthetes futás helyett azonban csak limitált ideig, augusztus 31-től szeptember 5-ig lesz műsoron a Cinema City Aréna IMAX termében, vagyis bölcs döntés már most lecsapni a jegyetekre az alábbi linken keresztül, vagy várni egy kicsit, és szerencsét próbálni nyereményjátékunkon páros belépőkért. Előadások a következő időpontokban lesznek: augusztus 31. (csütörtök) 18:30, szeptember 2. (szombat): 16:00; 20:15, szeptember 3. (vasárnap) 16:00; 20:15, szeptember 5. (kedd) 18:30. Mindegyik vetítés kizárólag 2D-ben, magyar felirattal lesz látható.

A nyolcvan perc hosszú pilot után egy hónapot kell várnunk, ugyanis a VIASAT3 heti bontásban a teljes első évad mind a nyolc epizódját sugározni fogja, vélhetően magyar szinkronnal. A moziban látott változatnál a televíziós premier jó tíz perccel hosszabb lesz a korábbi hírek szerint, vagyis akinek felkelti az érdeklődését, egy egyedülálló IMAX esemény után mindenképp érdemes lesz októbertől követni a szériát. Ha idáig nem tettétek volna, nézzétek meg az előzetest ITT

(forrás: Forum Hungary)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6312748452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása