BREAKING: Deadpool felnőtteknek szóló rajzfilmsorozatot kap

2017. május 10. - Marvel Magyarország

Ígéretes alkotógárdával az élen.

deadpool-rajzfilmsorozat-hir.jpg

A Marvel Television, az FX Productions és az ABC Signature Studios közös együttműködéssel egy felnőtteknek szóló animációs Deadpool sorozatot szállít az FXX csatornára, amit az Atlanta című műsorért is felelős Golden Globe-díj nyertes Donald Glover és Stephen Glover hoznak tető alá showrunnerként. Jeph Loeb, a Marvel Television feje és a legtöbb általuk készített szériában produceri szerepet betöltő Jim Chory ugyanilyen pozícióban lesznek a munkálatok segítői. Az egyelőre hivatalos cím nélküli Marvel's Deadpool rajzfilmet egy tíz epizódot taglaló első évadra rendelték be, ami valamikor 2018-ban debütál.

A projekt megszületésében minden bizonnyal nagy szerepet játszott a 2016-ban debütált élőszereplős 20th Century Fox film sikere, amely szintén jövőre kapja meg a várva várt második részét."Donald Glover egy hihetetlenül tehetséges és sokoldalú művész, aki a cím nélküli Marvel's Deadpool sorozatot ugyanolyan intenzív, egyedülálló elképzeléssel fogja életre kelteni, mint ahogy azt az áttörését jelentő Atlantával tette" – mondta Nick Grad az FXX csatornahálózat nevében. "A Légió sikere után alig várjuk az újabb együttműködést a Marvel Television-nel, hogy egy merész, meglepő és abszolút egyedi munkát hozhassunk el."

Jeph Loeb producer hozzátette az alábbiakat: "Lehetne ez ennél is szórakoztatóbb? Deadpool, Donald és FX – a tökéletes kombináció a nagyszájú zsoldos számára! Hatalmas örömmel tölt el bennünket az FX-szel való együttműködés, amely a Légióval indult, most pedig egy olyan felnőtteknek szóló animációval folytatódik, ami akár úttörő is lehet majd a műfajban."

(forrás: Marvel)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8312496851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása