BREAKING: Josh Brolin főszereplőként csatlakozott a Deadpool folytatásához

2017. április 12. - Marvel Magyarország

A Marvel Moziverzumból kölcsönöztek színészt.

deadpool-2-josh-brolin-cable.jpg

Rengeteg találgatás és hosszú várakozás után immár hivatalossá vált, hogy Josh Brolin (Bosszúállók: Végtelen háború, Ave Cézár!) lesz az időutazó mutáns, Kábel a Deadpool jövőre érkező második részében! A számtalan felmerült név között pont a Marvel Moziverzum Thanosát játszó színészét nem olvashattuk egyszer sem, így okkal ért mindenkit hatalmas meglepetésként a The Hollywood Reporter exkluzív jelentése. Brolin állítólag négy filmre szóló szerződést között a stúdióval, vagyis jó pár kalandra terveznek a népszerű karakterrel.

Kábel, polgári nevén Nathan Summers karakterét Deadpool társalkotója, Rob Liefeld és Louise Simonson író alkották meg, és sok különböző szempontból a nagyszájú zsoldos ellentéte: ő egy engedelmes vezető, öntudatos, de ha kell, akkor az erőszakkal sincs probléma. A képregényekben a jövőből származik Scott Summers és Jean Grey gyermekeként, aki az időutazás mellett erős telekinetikus képességeket is birtokol.

A Deadpool 2. egy egyelőre nem ismert 2018-as időpontban érkezik a John Wic-et is jegyző David Leitch rendezésében, a stábot pedig eddig biztosan erősíti a címszereplőt alakító Ryan Reynolds, Zazie Beetz (Domino), immár Josh Brolin (Cable), Brianna Hildebrand (Negaszonikus Tini Torpedó), Stefan Kapicic (Kolosszus) és Karan Soni (Dopinder). A forgatókönyvért az első részhez hasonlóan Rhett Reese és Paul Wernick remek párosa felel.

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5212420481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása