Runaways: Összeállt a Marvel új sorozatának színészgárdája

2017. február 03. - Marvel Magyarország

Összeálltak végre a Marvel új sorozatának főszereplői.

marvel-runaways-full-cast.jpg

A Marvel Television a minap jelentette be a Marvel's Runaways címen futó tévésorozatának fiatal főszereplőit, akik a népszerű streaming szolgáltatásra, a Hulura érkező várva várt projektben csillogtathatják meg színészi tehetségüket. Minden tinédzser azt hiszi, hogy a szülei gonoszak. Mi van, ha kiderül, hogy tényleg azok? A Runaways hat elképesztően különböző tizenéves történetét követi, akik ugyan alig bírják egymást elviselni, kénytelenek összefogni a megdöbbentő felfedezést követően, hogy szüleik egy gonosz bűnszövetkezet tagjai. 

Alex Wilder (Rhenzy Feliz)

0001.jpg

Rhenzy Feliz (Teen Wolf – Farkasbőrben, Alkalmi) lesz Alex Wilder, egy hangos és büszke kocka. Kétségkívül egy kicsit magányos, sok szabadidejét tölti videojátékokkal, ám a szíve mélyén a legjobban arra vágyik, hogy újra összeálljon gyerekkori barátaival.

Nico Minoru (Lyrica Okano)

0002.jpg

Lyrica Okano (The Affair, Felejthetetlen) fogja életre kelteni Nico Minorut – egy kemény, intelligens és független tizenévest. A bimbózó wikka Nico gondosan kialakított gót megjelenése elszigeteli őt társaitól és családjától, de talán amire igazán szüksége van, hogy beszélgethessen valakivel.

Karolina Dean (Virginia Gardner) 

0003.jpg

Virginia Gardner (Goat, Little Bitches) alakítja majd Karolina Deant, akinek habár tökéletes modell külseje és szakmailag fehérített mosolya van, ezek mögött hatalmas elvárások és a felelősség súlya nehezedik rá szülei által. A kiváltságosság és tökéletesség ellenére Karolina egy újdonsült vágyat tapasztal, ami arra ösztönzi őt, hogy felfedezze az identitását és saját álmait.

Gert Yorkes (Ariela Barer)

0004.jpg

Ariela Barer (Új csaj, One Day at a Time), mint Gert Yorkes csatlakozott, aki egy lila hajú, szemüveges, kortárs lázadó csaj. Sosem halasztja el a pillanatot, hogy szónokolhasson, Gert néha álarcként hordja a pimasz, társadalmi igazságosság harcos személyiséget, hogy ezzel rejtse el valódi érzéseit. 

Chase Stein (Gregg Sulkin)

0005.jpg

Gregg Sulkin (Simlis spinék, Don't Hang Up, Anti-Social) Chase Stein lacrosse-játékos, középiskolai szívtipró karakterét fogja életre kelteni. Bár sokan úgy írják őt le, mint egy buta atléta, Chase néha megcsillogtatja ragyogó mérnöki tudását, ellentétben az ő elképesztően sikeres apjával. 

Molly Hernandez (Allegra Acosta)

0006.jpg

Allegra Acosta (100 dolog a gimi előtt, Just Add Magic) lesz Molly Hernandez, a legfiatalabb és legártatlanabb tagja baráti körének, aki törhetetlen pozitivitásáról és mély tartozni akarásáról ismeretes.

"Valami csodálatos az a móka és a kémia, amit ez a csapat tehetséges színész megalkotott, és hihetetlenül izgatottak vagyunk amiatt, hogy életre kelthetjük ezeket a szeretett karaktereket" – mondta Jeph Loeb, a Marvel Television feje. A Runaways-képregény társalkotója és a sorozat tanácsadója, Brian K. Vaughan hozzátette: "Alig várom, hogy a képregények rajongói láthassák, milyen tökéletes választásnak bizonyultak ezek a csodálatos színészek, akik mind oly módon testesítik meg a karakterük szellemét, ahogy én elképzelni sem tudtam volna." 

A Marvel’s Runaways vélhetően valamikor 2018-ban debütál a Hulu kínálatában, a forgatás pedig még februárban kezdetét veszi. 

(forrás: TV Line)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6012179002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása